6 aprilie 2017 – Lenovo, prin subsidiara Motorola Mobility, anunță disponibilitatea în România a Moto G5, care face parte din a cincea generație Moto G.
Ce își doresc utilizatorii de la un smartphone? Calitate superioară la un preț convenabil – inclusiv cu tot ceea ce înseamnă un dispozitiv și o experiență premium.
O baterie care rezistă la drum lung. O cameră foto profesională. Rezoluție și calitate a ecranului remarcabile. Aceste concluzii sunt rezultatul studiului Global Mobile Value Index realizat în rândul a aproximativ 12.000 de adulți din nouă țări care ne-au împărtășit opiniile lor despre ceea ce înseamnă premium pentru un smartphone.1
În timp ce mulți dintre cumpărători caută un preț convenabil atunci când își cumpără un telefon nou, respondenții studiului sunt dispuși să cheltuie mai mult pentru funcția pe care ei o consideră cea mai importantă la un smartphone: 76% sunt dispuși să plătească mai mult pentru un telefon cu o baterie care să țină pasul cu viața lor activă, iar 66% vor plăti mai mult pentru o cameră foto îmbunătățită, care să poată surprinde cele mai pitorești momente ale vieții lor.1
Dar această situație poate fi schimbată. Prin lansarea celei de-a 5-a generații din familia Moto G, oferim funcții premium pentru toată lumea într-un smartphone cu design metalic și aspect impresionant. Putere, valoare – iar acum și frumusețe. O combinație neașteptată – deoarece diferit este mai bine.
A cincea generație Moto G5 – Fără compromisuri
Stil, performanță și preț – cea de-a 5-a generație Moto G nu mai face niciun compromis, dispune de un design metalic atrăgător, care arată la fel de bine precum funcționează. Disponibil în două culori superbe – Lunar Gray și Fine Gold – cu siguranță va atrage privirile. Design-ul finisat cu aluminiu este perfect adaptat preferințelor utilizatorilor: când au de ales între plastic, metal și sticlă, 48% dintre ei preferă telefoane realizate din metal.1
Bateria de 2800 mAh va oferi o durată de funcționare de dimineață până noaptea târziu fără a necesita reîncărcare, iar încărcătorul rapid de 10W oferă posibilitatea de încărcare pentru ore întregi în doar câteva minute2. În ceea ce privește viteza, puternicul procesor octa-core de 1.4 GHz oferă acces rapid la poze, aplicații și orice altceva fără enervantele sacadări sau încetiniri.2 Blocarea telefonului pentru a păstra informațiile personale în siguranță, sau deblocarea acestuia, pentru a accesa aplicațiile favorite, este acum mai simplă decât oricând prin simpla atingere a cititorului de amprentă.
Un telefon cu o cameră foto de calitate este necesar pentru mulți dintre utilizatori, mai ales atunci când au nevoie de fotografii uimitoare pentru rețelele de socializare.1 Moto G5 oferă fotografii mai clare și focalizare mai rapidă cu ajutorul camerei de 13MP și a funcțiilor software precum phase detection autofocus (PDAF). Like-urile sigur vor urma!
Cu ajutorul Google Assistant, prin simpla apăsare, timp de câteva secunde, a butonului Home, se pot trimite mesaje, realiza apeluri, naviga și multe alte acțiuni. Alături de Google, ne-am asigurat că Google Assistant funcționează corespunzător pe noul Moto G5.
Moto G5 mai include și Moto Actions și o nouă experiență: One Button Nav, care permite navigarea rapidă folosind senzorul de amprentă. Mai mult de jumătate dintre consumatori au declarat că nu știau că își doresc anumite funcții de pe telefoanele lor înainte să le utilizeze, însă acum nu mai pot trăi fără acestea.
Disponibilitate și prețuri
Moto G5 va fi lansat în parteneriat cu Telekom Romania, fiind disponibil în magazinele operatorului începând cu data de 11 aprilie, la preţul de 1 leu la abonamentul Surf M, la portare.
Moto G5 are 2GB RAM și 16GB stocare.
1Studiul a fost realizat de către KRC Research pentru Motorola și Weber Shandwick. Un total de 11.928 de interviuri au fost realizate online pe un eșantion reprezentativ de adulți cu vârsta de min. 18 ani în fiecare dintre următoarele nouă țări: Brazilia (1130 interviuri), China (1030), Germania (2096, redus la 1048 la includerea în totalul global), India, (1107), Mexic (1068), Rusia (1103), Spania (1065), Marea Britanie (2241, redus la 1121 la includerea în totalul global) și Statele Unite (1088). Toate interviurile au fost realizate de la 23 ianuarie până la 31 ianuarie 2017 în limbile locale. Cifrele sunt proporționale la fiecare țară pentru a fi reprezentative.