Allview va lansa campania Black November

Allview anunță lansarea campaniei Black November, o abordare diferită a campaniilor de Black Friday din anii precedenți, ce se va organiza în perioada 02 – 30 noiembrie. Anul 2020 a fost unul atipic, care a adus schimbări majore în preferințele consumatorilor și o creștere a cererii de device-uri destinate desfășurării activităților în mediul online. În cadrul campaniei Black November, Allview va oferi promoții la cele mai căutate device-uri ale momentului (tablete, laptopuri), dar și la celelalte categorii de produse (telefoane, televizoare și smart device-uri). Pe lângă reducerile de până la 75%, compania brașoveană a pregătit și un număr limitat de oferte de tipul „Cumperi 1, Primești 2”.Allview Black November 2020

Printre produsele ce se vor regăsi în oferta Black November, se numără:

Smart TV-urile gamei ePlay (modelele HD, Full HD, 4K HDR10, dar și cele mai noi versiuni Allview QLED) prevăzute cu sistem de operare Android TV și Google Assistant integrat, ce vor beneficia de reduceri semnificative. Modelul Allview QLED cu diagonala de 65” va putea fi achiziționat cu un discount de peste 15%, la prețul de 2879 lei.

Smartphone-ul Soul X7 PRO, primul model din portofoliul Allview cu sistem AI Quad Camera integrat și procesor Qualcomm Snapdragon, care va putea fi achiziționat cu o reducere de peste 25% față de prețul de lansare.

Tabletele și notebook-urile, ce reprezintă device-uri extrem de solicitate în această perioadă. Allview oferă în campania Black November terminale ce ar putea contribui pe de o parte la procesul de învăţare şi comunicare între profesori şi elevi, iar pe de altă parte activităților de tipul „work from home”. Tabletele compatibile AVI – singurul asistent vocal în limba română, se pot transforma cu ușurință într-o culegere virtuală pentru elevi, sau chiar într-un asistent personal al profesorilor, prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând cu data de 02 noiembrie, exclusiv online pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro. În plus, pe întreaga perioadă a campaniei se vor adăuga oferte noi.

Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 65.000 de produse în propria campanie. Din punct de vedere valoric, atât pentru campania individuală, cât și pentru cele desfășurate cu partenerii, compania brașoveană a pregătit produse în valoare de 6,1 mil. euro și reduceri totale de peste 1,4 mil. de euro.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc.

Vinul rou este de nelipsit de la festivitati!

BACANTA-FETEASCA-NEAGRA-2016-CU-MEDALIE-1200-1800

Toate povestile bune incep cu un pahar de vin rosu. Crama Girboiu ofera cea mai buna selectie de vin rosu, iar clientii care doresc sa deguste elixirul produs de Girboiu pot incerca gama Bacant, Liva sau Varancha. Viurile Girboiu sunt un soi aparte, ales cu atentie pentru a oferi cele mai bune sticle de vin. Vinul rosu este ideal in orice perioada a anului si la orice sarbatoare, deoarece este un vin cu traditie indragit de romani, dar care este deseori asociat si cu credinta crestina.

Vinul rosu nu este doar gustos daca este baut pur si simplu, ci poate fi asociat cu mai multe preparate si poate avea chiar si efecte benefice. Pe langa toate acestea si tipul vinului este foarte important, aroma sa fiind complementara condimentelor si gustului final al mancarii.

-Vinurile seci

Vinurile seci au devenit din ce in ce mai intalnite in combinatiile de mancare.

-Vinul Cabernet Sauvignon

Se potriveste perfect alaturi de carnea rosie, carnea de miel sau de oaie, carnea de vanat, si mancarurile traditionale.

-Vinul Chardonnay

Vinurile albe seci se asociaza perfect cu pestele, carnea de pasare si fructele de mare.

-Vin demisec

Vinul demisec merge foarte bine alaturi de mancarurile usoare precum salatele, aperitivele sau branzeturile proaspete.

-Vinul Merlot

Vinul rosu demisec cumparat dintr-un magazin de bauturi alcoolice se potriveste perfect la o portie de paste cu sos rosu, aperitive si preparate din carne de pasare.

-Vinul Riesling de Rhin

Vinul alb demisec este perfect pentru salate si paste cu sos alb.

-Vin demidulce

Vinurile demidulci sunt pline de aroma si savoare, iar asocierile in care se potrivesc sunt exotice. Asadar, vinurile demidulci se potrivesc perfect cu preparate din carne de pasare, vita sau porc care sunt insotite de sosuri dulci sau dulci-acrisoare si deserturi cu fructe.

-Feteasca Neagra

Este un vin demidulce care va echilibra perfect taria alcoolica cu aromele intense. Se potriveste perfect aperitivelor si deserturilor.

Carnea rosie, carnea de vanat, de miel sau de oaie, mancarurile traditionale romanesti care sunt mai consistente merg excelent alaturi de un pahar de Cabernet Sauvignon Sec de la Crama Girboiu, un vin sobru, viguros si expresiv cu note fructate de coacaze negre si visine supracoapte ce sunt discret nuantate de accentele condimentate de nucsoara si cafea.

Desigur, exista si anumite reguli pentru a servi vinul intr-o maniera corespunzatoare:

Servirea vinului la temperatura corecta scoate in evidenta cele mai bune calitati ale vinului. Motivul pentru care vinurile albe sunt cel mai bine servite refrigerate este ca contin foarte putin tanin si au o aciditate mai mare decat vinurile rosii. Racirea vinurilor albe scoate in evidenta aroma fructata, facand aciditatea mai pronuntata si vinurile mai placute si racoritoare. Temperaturile de servire ideale din diferite stiluri de vin sunt:

-Spumant si sampanie 6°C – 8 ° C;

-Vin alb 8°C – 12°C;

-Roz 9°C – 12°C;

-Vin rosu 16°C – 18°C.

Sincronizare

Vinul trebuie adus la masa cat mai curand posibil. Acest lucru este deosebit de important atunci cand se servesc vinuri rosii pentru a le permite sa respire. Daca un decantor nu este disponibil, trebuie sa turnam vinul in pahar, astfel incat acesta sa poata respira in pahar. Pur si simplu, indepartarea capacului sau a dopului de pluta nu are un impact real asupra vinului pe termen scurt, in ciuda credintei raspandite.

Prezentare

Prezentati intotdeauna sticla in partea dreapta a persoanei care a comandat vinul. Sticla nu trebuie sa fie deschisa in aceasta etapa. Asigurati-va ca eticheta este orientata catre gazda si comunicati anul, crama si tipul de vin pentru a verifica daca este corect. Asteptati aprobarea inainte de deschidere.

Se toarna aproximativ 30 ml de vin in paharul gazdei, insa inainte asteaptati aprobarea. Daca aproba, serviti vinul in sensul acelor de ceasornic in jurul mesei, mai intai doamnelor si terminand cu gazda, turnand chiar si cantitati in fiecare pahar. Dati flaconului o usoara rasucire a incheieturii mainii, in sens invers acelor de ceasornic la terminarea fiecarei turnari pentru a preveni picurarea. Se toarna intotdeauna cu paharul pe masa si incearca sa evite contactul dintre sticla si pahar.

Dupa ce toti oaspetii au fost serviti, asezati sticla in dreapta gazdei, cu eticheta indreptata spre ei. Daca se serveste un vin rece, asezati galeata de gheata langa gazda.

Fiti cu ochii pe masa si completati ochelarii dupa cum este necesar. Vinul rosu a fost legat de alte cateva beneficii pentru sanatate, dintre care multe sunt atribuite antioxidantilor sai puternici.

Consumul de vin rosu este legat de:

Riscul redus de cancer: Studiile au aratat ca consumul moderat de vin este asociat cu un risc scazut de mai multe tipuri de cancer, inclusiv cancerele de colon, celule bazale, ovare si prostata.

Riscul redus de dementa: consumul de 1–3 pahare de vin pe zi a fost legat de un risc redus de dementa si boala Alzheimer.

Riscul redus de depresie: un studiu efectuat pe persoanele in varsta mijlocie si persoanele in varsta a aratat ca cei care au baut 2-7 pahare de vin pe saptamana au mai putine sanse de a deveni depresivi, sursa de incredere.

Rezistenta redusa la insulina: consumul a 2 pahare pe zi de vin rosu obisnuit sau dezalcoolizat timp de 4 saptamani poate reduce rezistenta la insulina. Riscul redus de diabet de tip 2 la femei: consumul moderat de vin rosu a fost asociat cu un risc redus de aparitie a diabetului de tip 2 la femei .

Crama Girboiu va ofera vinul rosu cel mai bun!

Huawei îşi consolidează prezența pe piaţa locală şi continuă să creeze noi locuri de muncă

București, 22 octombrie 2020. Numit în 2019 cel mai bun angajator din ITC de către Randstad, Huawei îşi păstrează angajamentul pe termen lung piaţa locală şi continuă să își extindă echipa de specialiști. Chiar şi în contextul pandemiei, furnizorul global de tehnologie declară că este încrezător în potențialul economiei naționale şi în capacitatea tehnologiilor inovatoare pe care le dezvoltă de a contribui la revenirea economiei.descărcare

Huawei România are în prezent peste 60 de poziții deschise pentru diverși specialiști IT&C, fiind una dintre puținele companii de pe piața locală care au păstrat ritmul angajărilor chiar și în perioada pandemiei. Consolidarea și extinderea echipei reprezintă unul dintre principalele obiective ale companiei pentru 2020. În prezent, Huawei are peste 2.300 de angajați în biroul central și în cele 8 centre de servicii înființate pe perioada celor 18 ani de activitate în România. Indirect, compania a mai creat alte peste 4.100 de locuri de muncă în lanțul său de furnizori. Huawei continuă să își deservească atât clienții locali, având parteneriate solide cu cei patru principali operatori telecom din România, cât și clienții regionali.

 “Chiar și în această perioadă dificilă pentru întreaga economie, angajaţii au păstrat toate beneficiile: salariile au fost mentinute la acelasi nivel sau crescute, pentru top performeri, s-au acordat in continuare bonusuri de performanţă, de proiect sau de loializare, tichete de masa, sau abonamente de sănătate. În plus, pentru cei care lucrează prin rotaţie de la birou, compania decontează transportul cu maşina personală sau taxi, într-un anumit plafon. În această perioadă am organizat seminarii de suport, susţinute de specialişti, pe teme de interes: măsuri de prevenţie împotriva COVID, managementul stresului, tehnici pentru un somn mai bun sau cum să integrăm sportul în rutina zilnică de acasă”, a declarat Veronica Cristea-Nanu, Senior HR Manager & Business Partner.

Departamentul de recrutare al companiei a implementat cu succes recrutarea online încă din martie. În prezent, pozițiile deschise la Huawei se referă atât la roluri tehnice în inginerie (optică, NOC IP, service software, fixed network, cloud computing, database architect), precum şi la poziții în zonele de suport, în cele 8 centre de servicii: contabili, specialişti în procesare PO, specialiști în resurse umane etc.

Aproximativ 10% dintre angajaţii Huawei din România lucrează în birou, prin rotaţie, fiind implementate  măsuri de protecţie extinse: aparat pentru citirea temperaturii la intrarea în birou, măşti la dispoziţia angajaţilor, produse de igienizare a mainilor şi a spatiului, panouri despărţitoare între birouri.

 “România este una dintre cele mai importante piețe din regiune pentru Huawei. Aici am reușit să creăm un ecosistem de specialiști care sprijină dezvoltarea noastră pe piața locală de peste 18 ani. Ne dorim să contribuim la relansarea economiei prin specialiștii noștri și prin tehnologiile inovatoare pe care le dezvoltăm, deoarece conectivitatea de nouă generație și implementarea acesteia în business, în educație și în sistemul sanitar reprezintă cheia depășirii acestei perioade dificile”, explică George Zhang, CEO Huawei România.

Pe lângă politica extinsă de angajări, Huawei se implică în educația tinerilor care urmăresc o carieră în domeniu prin programe de pregătire şi de internship, precum Seeds for the Future sau ICT Academy, care ajută studenții să îşi contruiască o bază în lucrul cu noile tehnologii şi să aibă acces la inovaţiile din domeniu.

Despre Huawei

Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Cu soluții integrate pe patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – ne-am angajat să aducem tehnologia digitală fiecărei persoane, case și organizații pentru o lume inteligentă, complet conectată. Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este competitiv și sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creăm o valoare de durată pentru clienții noștri, facem eforturi pentru a oferi posibilități oamenilor, pentru a îmbogăți viața de acasă și pentru a inspira inovație în organizațiile de toate formele și dimensiunile. La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Investim masiv în cercetarea de bază, concentrându-ne pe descoperiri tehnologice care conduc lumea înainte. Avem 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi. Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.google.com/+Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Huse și carcase personalizabile rapid și ieftin

Compania chineză Huawei are deja aceeași recunoaștere ca Samsung și Apple. Popularitatea preocupării se datorează lansării de telefoane puternice, elegante, funcționale și autonome. Pentru 2018, Huawei P20 Pro poate fi numit coroana creației. Dispozitivul este punctul culminant al ingineriei companiei din punct de vedere tehnic. Fragilitatea a rămas la nivelul anterior, de aceea pentru o protecție completă, este recomandabil să cumperi husa telefon personalizată cu o grosime de cel puțin 1 mm.

Cu cât oferta este mai mare, cu atât este mai dificilă alegerea

Husele sunt un atribut indispensabil al unui dispozitiv modern, care nu numai că sunt capabile să-l protejeze de diverse daune, dar și să-i păstreze un aspect nou performant. O gamă largă de modele de huse Huawei P20 Pro sunt prezentate în magazinul online etuo.ro. În plus, poți cumpăra huse personalizabile Huawei P20 Pro în funcție de preferințele tale, de gustul tău și de categoria de preț dorită.

Clasificarea modelului

Acum aproape fiecare al doilea utilizator are un telefon îmbrăcat într-o husă moale. Husa personalizabilă Huawei P20 Pro, realizată din silicon TPU, este de asemenea o opțiune ideală, deoarece iese în evidență din fundalul altor produse cu caracteristici unice. Polimerul, datorită moliciunii și elasticității sale, acționează ca un amortizor, absorbind sarcina în timpul unei căderi, datorită căreia carcasa și electronica telefonului rămân nedeteriorate. Datorită acestui lucru, Huawei P20 Pro cu carcasă TPU va fi protejat de majoritatea problemelor. De asemenea, personalizarea se poate face în orice design, alegând un model de pe site sau după propria ta idee sau propriul model.

Densitate

Datorită densității mari, carcasa din silicon nu este supusă întinderii, nu se zgârie și nu se mătuiește, ceea ce îi permite să fie utilizată mult timp, fără a-și pierde aspectul inițial. Bara de protecție transparentă TPU îți va permite să lași capătul deschis fără a afecta funcționalitatea. Datorită acestor caracteristici, carcasele din silicon Huawei P20 Pro sunt o opțiune excelentă și bugetară. Dar, din păcate, un afișaj fără folie de protecție, nu va proteja telefonul de impact. Huawei este unul dintre cei mai mari producători de dispozitive portabile din categoria prețurilor bugetare. Una dintre liniile principale sunt telefoanele și accesoriile pentru ele. Husele originale pentru telefon diferă în ceea ce privește designul:

  • Flip case – un model de încredere sub formă de înveliș cu elemente de fixare în partea de jos, completat de tapițerie din piele texturată, elemente de fixare flexibile și inserții rigide care protejează împotriva avariilor mecanice.
  • „Bumper” – o cutie laconică deschisă pentru un telefon Huawei, care împiedică fisurarea și ciupiturile de la capete și colțuri;
  • TPU – husă din silicon flexibilă care acoperă capacul din spate și prezintă decupaje pentru cameră, porturi etc.

Carcasele de telefon Huawei protejează împotriva deteriorărilor mecanice, a umidității, a prafului și acumularea de murdărie sub capac. Ele prelungesc durata de viață a gadgetului și îl fac mai confortabil de utilizat.

Poți cumpăra huse Huawei P20 Pro personalizabile din magazinul online etuo.ro. Toate modelele disponibile pot fi comandate online, alegând din catalogul online.

Campania specială George Artă și Tehnologie, organizată de BCR în parteneriat cu Huawei, lansează o provocare inedită iubitorilor de tehnologie și artă

Printre premiile oferite câștigătorilor concursului se numără dispozitive de top din portofoliul Huawei, iar provocarea adresată acestora este de a exprima, prin imagini sugestive, felul în care tehnologia și arta se întâlnesc în viziunea lor

Aplicația George, dezvoltată de Banca Comercială Română, s-a alăturat recent magazinului virtual HUAWEI AppGallery și se bucură deja de un număr de descărcări record din partea utilizatorilor. Interesul ridicat pentru serviciile oferite de această aplicație vine ca o confirmare a unui apetit crescut pentru inovație în rândul utilizatorilor HUAWEI AppGallery.

Tocmai pentru a continua să le ofere acestora experiențe plăcute și inedite, BCR anunță lansarea unei campanii speciale, în parteneriat cu Huawei, special gândită pentru iubitorii de tehnologie și artă.

Campania <<George Artă și Tehnologie >> vine ca o completare a angajamentului nostru de a veni în întâmpinarea consumatorilor cu experiențe inedite și premii atractive, alături de partenerii noștri. Încă de la lansarea în HUAWEI AppGallery, aplicația George a BCR a fost foarte bine primită de către utilizatori, astfel că am decis să continuăm acest parteneriat de succes prin lansarea unui concurs special, dedicat persoanelor creative, iubitoare de tehnologie, artă și inovație.”, completează Ciprian Mirea, Director of Ecosystem și Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

Concursul George Artă și Tehnologie se defășoară în perioada 19 octombrie – 26 octombrie pe Instagram, una dintre cele mai populare platforme de socializare ale momentului, și vine ca o provocare adresată consumatorilor.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să publice cel puțin o fotografie pe contul personal de Instagram, fie în format Instagram Story sau Instagram Feed Post, care să reunească elemente, contexte, formate sau detalii care să ilustreze ideea de fuziune a artei și tehnologiei.

Fiecare participant poate surprinde acest aspect într-o manieră personală, fie ea directă sau abstractă. În plus, pentru ca înscrierea să fie validă, participanții trebuie să dea tag conturilor @georgepeinsta și @appgalleryro.

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți, iar premiile atractive puse la dispoziția lor sunt: 1 HUAWEI P40 Pro Ice White și 3 HUAWEI Band 4 Pro. Aceste dispozitive de top vin în completarea unui stil de viață modern și activ cu tehnologii de ultimă oră.

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați regulamentul oficial al campaniei.

Despre Huawei AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

 

Huawei AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

 

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

 

Aplicația Phone Clone, disponibilă în Huawei AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

 

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în Huawei AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. Huawei AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument

Pentru mai multe informații despre Huawei AppGallery, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryRo

Instagram: https://www.instagram.com/appgalleryro/

 

 

 

 

 

Ultima etapă a campaniei Festival of Apps, disponibilă în HUAWEI AppGallery, în intervalul 15-18 octombrie

Ediția de toamnă a campaniei Festival of Apps continuă în HUAWEI AppGallery cu ultima etapă de concurs, disponibilă în perioada 15-18 octombrie, și îi așteaptă pe utilizatori să se înscrie pentru a intra în posesia premiilor atractive.

 

Printre premiile de care pot beneficia aceștia se numără atât premiile fizice (dispozitive HUAWEI P40 Pro, HUAWEI FreeBuds 3i și HUAWEI Band 4), cât și premii digitale oferite de partenerii Huawei (Jerry’s Pizza, Bolt, Tidal și Tinder).

Fiecare participant are până la cinci șanse de câștig și în această ultimă etapă de concurs, iar aplicațiile care oferă șanse de câștig pot fi regăsite în lista următoare: mobilPay, CyberGhost VPN – Fast & Secure WiFi protection, Learn 33 Languages Free -, Mondly, Cel.ro, Digi Online, CamScanner, World of Tanks, E.ON Myline, Jerry’s Pizza, Tinder, Bolt, TIDAL, Doctorul Meu – Femyo, George Romania, Cinemagia, program TV, cinema, Card Sodexo Romania, MyEnel, NeoBT(Beta), Știri din România, Lajumate.ro.

Pentru mai multe informații despre campanie, accesați: https://bit.ly/2H0v1U5.


Huawei Festival of Apps

Se înmulțesc refuzurile de împăcare dintre consumatori și bănci. Care sunt cauzele și ce recomandă CSALB

În anul 2020 au fost deschise 433 de negocieri între consumatori și bănci/IFN-uri, în cadrul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB). Dintre acestea, în raport cu băncile, s-au finalizat până acum 223 de negocieri cu împăcarea părților, iar în 51 de cazuri nu s-a ajuns la un rezultat agreat de ambele părți. În raport cu IFN-urile au fost deschise doar 13 dosare de negociere, iar în 8 dintre acestea părțile nu s-au împăcat. Cauza principală (65%) pentru care negocierile au eșuat o reprezintă refuzurile venite din partea consumatorilor. În 25% din cazuri băncile au refuzat propunerea conciliatorilor, iar în 10% ambele părți au declinat propunerea de soluționare dată de conciliatori. Astfel, dacă anul trecut în 85% din negocieri părțile acceptau soluția dată de conciliatori, procentul a scăzut la 80% în acest an, tendința fiind observată în ultimele luni.

Cazuri în care negocierea a eșuat după ce consumatorii au refuzat soluțiile date de conciliatori:

  • După negocierea care avea ca obiect reechilibrarea a două contracte de creditare, conciliatorul a propus părților conversia ambelor credite din CHF în lei, cu un discount de 17,5% pentru un credit din anul 2008 și de 25% pentru un credit din 2007. În urma conversiei dobânda aferentă ambelor credite urma să fie IRCC + 3.5%, însă consumatorul a refuzat propunerea.
  • Reducerea comisionului de administrare de la 0,12% la 0,06%, ceea ce ar însemna o economie de 1.050 de CHF. Acordul includea și posibilitatea restructurării creditului dacă respectivul consumator ar fi întâmpinat probleme financiare.
  • Într-un dosar de conciliere în care părțile au ajuns după executare silită a imobilului, consumatorul a refuzat soluția de reducere cu 50% a sumei rămase de achitat și reeșalonarea diferenței pe o perioadă de 7 ani, cu dobândă zero. Reducerea de 50% oferită de bancă reprezenta suma de 41.100 lei.
  • Consumatorul, fost angajat al băncii cu care a negociat în cadrul CSALB, a solicitat anularea comisionului de administrare perceput lunar (aproximativ 40 de euro/lună) și restituirea lui din 2008 până în prezent. Banca a acceptat eliminarea acestui comision doar pentru o perioadă de 12 luni, motiv pentru care consumatorul a refuzat soluția propusă.
  • În cazul încercărilor de soluționare directă dintre un consumator și o bancă comercială (fără parcurgerea etapelor unei concilieri în cadrul CSALB), un consumator a refuzat o ofertă de aproximativ 60.000 de CHF, preferând să se adreseze instanței pentru soluționarea litigiului cu banca, potrivit informațiilor transmise de instituția de credit.

Există și situații când nota de soluție este refuzată de comercianți. Cel mai frecvent acest lucru se întâmplă în cazul IFN-urilor. În cazul unei cereri în care consumatorul solicita restituirea comisionului de administrare, precum și ajustarea dobânzii, conciliatorul a propus mai multe măsuri: dobândă fixă, restituirea comisionului de acordare credit în valoare de 2.500 de CHF prin diminuarea soldului actual, restituirea comisionului de administrare și eliminarea lui pe viitor. Deși consumatorul a acceptat propunerea conciliatorului, reprezentanții IFN-ului au transmis că nu pot face concesiile propuse de conciliator deoarece comisioanele aferente creditului sunt legale și nu se justifică eliminarea lor.

Fac un apel către consumatori să nu se mai raporteze la alte cazuri soluționate în cadrul CSALB deoarece fiecare caz este particular, la fel cum și băncile se raportează la fiecare consumator în mod diferit. Vă reamintim că recordurile valorice înregistrate în urma concilierilor reprezintă sume șterse din soldul unor consumatori aflați în situații sociale și financiare extrem de dificile. Recomand realism și echilibru față de așteptările pe care le au consumatorii de la bănci și o analiză atentă înainte de a refuza propunerea venită din partea conciliatorilor. Să se gândească în primul rând la faptul că nu toți consumatorii care trimit cereri către CSALB ajung să negocieze cu băncile, dar și la faptul că, refuzând o ofertă pe care o consideră insuficient de favorabilă lor, rămân doar cu alternativa instanței, acolo unde costurile de timp și de bani sunt incomparabil mai mari. Pentru bănci ar fi necesară o disponibilitate mai mare pentru negociere în cadrul Centrului și o adaptare a ofertelor la fiecare caz analizat. Reprezentanții băncilor care participă la concilieri trebuie să aibă mandate mai permisive, pregătindu-ne astfel pentru ceea ce s-ar putea întâmpla la începutul anului viitor când vor înceta toate efectele reglementărilor care au stabilit amânarea plății ratelor. Ne așteptăm ca anul viitor să înregistrăm mai multe cereri de negociere, iar băncile trebuie să fie pregătite pentru acest fapt”, spune Alexandru Păunescu, Președintele Colegiului de Coordonare al CSALB

Ce spun conciliatorii care intermediază negocierile:

 Nela Petrișor, conciliator CSALB: Sunt câteva cauze care, în opinia mea, duc la aceste refuzuri venite din partea consumatorilor. De exemplu, unii oameni așteaptă alte modificări legislative care să le maximizeze beneficiile obținute în raport cu băncile. O altă cauză este atitudinea rigidă, radicală a celor două părți în timpul negocierilor, când nimeni nu vrea să renunțe la poziția inițială. Apoi, mai există situația când alergăm pe culoare diferite: pe de o parte încercăm să negociem o soluție în cadrul CSALB, iar pe de altă parte banca negociază aceeași soluție și chiar o implementează împreună cu consumatorul, fără să anunțe Centrul. La final, ambele părți se retrag din procedură pe motiv că au găsit o soluție proprie, însă, de multe ori, este chiar soluția discutată la CSALB. Mai sunt și consumatori care accesează CSALB prin intermediul unor rude mai tinere, după care uită de demersul lor și ne este foarte greu să îi contactăm pentru a discuta. De multe ori cazul se încheie pentru că nu mai răspunde nimeni la telefon sau pe mail.  

Le recomand consumatorilor să țină legătura cu conciliatorul și să nu uite o vorbă veche care spune că „ce este în mână nu e minciună”. Este bine să accepte o soluție care le dă o rezolvare chiar și de moment. Într-un moment dificil este mai înțelept să spui „da” decât „nu”, mai ales în vremuri grele cum sunt acestea.

  Camelia Popa, conciliator CSALB: Una dintre cauzele de refuz este aceea că unele bănci au venit cu oferte nerealiste. De pildă, o bancă le oferă o reducere de 30% din sold consumatorilor care achită restul de 70% în termen de trei luni. O altă cauză ar fi că unii consumatori se așteaptă să obțină tot ceea ce ei cer, nefiind dispuși să negocieze. Asta se întâmplă deși majoritatea dintre ei nu cunosc nici actele adiționale pe care le-au semnat de a lungul timpului. În plus, compară cazul lor cu alte cazuri soluționate de CSALB, deși situațiile nu sunt similare, iar mulți dintre ei nu au dificultăți sociale sau financiare care să le justifice cererile. Mulți pleacă de la premisa că băncile restituie unele sume de bani și cererea lor se bazează doar pe acest fapt. De exemplu sunt cazuri în care băncile au acordat dobânzi minime unor consumatori, urmând ca atunci când aceștia își revin din punct de vedere financiar, banca să-și recupereze dobânda neîncasată. Doar că, unii consumatori solicită ca acest lucru să nu se întâmple și să beneficieze de aceeași dobândă redusă.

I-aș sfătui să se documenteze ce au semnat de-a lungul timpului și să facă cereri rezonabile. Dacă sunt aspecte care pot fi supuse compromisului, vor avea câștig de cauză. Băncilor le recomand să nu mai facă oferte standardizate, ci să analizeze cazurile mai în detaliu. Astfel încât să putem explica consumatorilor de ce li se percep anumite comisioane sau de ce cresc dobânzile. Ar fi bine ca băncile să ofere aceste informații care ar ajuta consumatorii, chiar dacă nu ajungem la un compromis.

Un nou mandat pentru Colegiul de Coordonare al CSALB

După primii cinci ani de funcționare, trei dintre membrii Colegiului de Coordonare al CSALB au fost reconfirmați pentru al doilea mandat. Este vorba de reprezentantul Băncii Naționale a României – Alexandru Păunescu, reprezentantul Asociației Române a Băncilor – Luminița Malanciuc și membrul independent – Simona Vâlceanu. Noul reprezentant al ANPC în Colegiu este Valentina Veronica Mitran-Piticu, vicepreședinte ANPC. Asociațiile de consumatori nu și-au desemnat până în acest moment un reprezentant în structura Colegiului de Coordonare. Președintele ales pentru primul an de mandat al noului Colegiu este Alexandru Păunescu. Reamintim că președinția Colegiului este asigurată prin rotație, pentru perioade de un an.

Despre CSALB: CSALB este o entitate înființată ca urmare a unei Directive europene și intermediază gratuit și în mai puțin de trei luni negocierea dintre consumatori și bănci sau IFN-uri pentru contractele aflate în derulare. Consumatorii din orice județ al țării pot trimite cereri către Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) completând un formular online direct pe site-ul www.csalb.ro. Dacă banca acceptă intrarea în procedură de conciliere/negociere este desemnat un conciliator. CSALB colaborează cu 19 conciliatori, dintre cei mai buni specialiști în Drept, cu expertiză în domeniul financiar-bancar. Totul se rezolvă amiabil, iar înțelegerea părților are puterea unei hotărâri în instanță. Mai multe informații despre activitatea Centrului puteți obține și la telefon 021 9414 (apel cu tarif normal).

Sănătatea orală pierde din importanță în contextul unei îngrijorări tot mai mari privind sănătatea generală: Peste jumătate (56%) dintre respondenții celui mai recent studiu demarat de Colgate în Europa nu obișnuiesc să își înlocuiască periuța de dinți după ce se confruntă cu alte probleme de sănătate

Infografic_Colgate_Change your toothbrush

  • Noi cercetări în rândul a 5.000 de adulți din Europa, privind obiceiurile de periaj, au arătat că 11% dintre respondenți nu și-au schimbat periuța de dinți de la începutul anului
  • Peste jumătate dintre aceștia (59%) acordă periajului dentar mai puțin de două minute, durata recomandată pentru o bună întreținere a sănătății orale

Rezultatele studiului demarat de Colgate în Euopa, în perioada 14 iulie – 24 august 2020, arată că suntem expuși riscului de probleme de sănătate orală, având în vedere că nu urmăm pașii simpli recomandați pentru a menține o rutină sănătoasă, precum schimbarea regulată a periuței de dinți, folosirea aței dentare sau a apei de gură. Raportul de cercetare Comportamente de Sănătate la Copii şi Adolescenţi din România, demarat în anul 2018, arată faptul că, la nivel local, cea mai mare parte a respondenţilor (90%) folosesc doar periuţa şi pasta de dinţi pentru curăţarea dinţilor. Doar 15% dintre aceștia folosesc aţa dentară, iar 29% şi apa de gură. În același timp, 30 de respondenţi (2%) au declarat că nu efectuează niciodată periajul dinţilor.

Deși în contextul pandemiei actuale 67% dintre respondenții studiului demarat de Colgate își reconsideră atitudinea față de sănătate și 26% dintre aceștia iau măsuri active pentru îmbunătățirea acesteia, sănătatea orală  nu se bucură de aceeași atenție. Organizația Mondială a Sănătății declară că nu ar trebui să acordăm o atenție redusă cavității bucale comparativ cu restul corpului, problemele orale fiind uneori legate de alte afecțiuni, precum diabetul, bolile cardiovasculare, bolile respiratorii și chiar demența.

În timp ce luăm cu toții măsuri active pentru a ne îmbunătăți starea generală de sănătate, nu ar trebui să neglijăm cavitatea bucală, care poate fi un semn al stării noastre generale de sănătate. Putem începe cu lucruri simple, precum o rutină de periaj, folosirea unei paste de dinți cu fluorură și a apei de gură și înlocuirea periuței de dinți la fiecare trei luni, pentru a preveni problemele dentare și ale gingiilor și pentru a ne menține sănătatea orală.”, completează Taylor Gordy, General Managaer, Colgate UK.

Colgate_Change your toothbrush

Sănătatea orală își pierde din importanță

Datele studiului demarat de Colgate arată că oamenii nu sunt conștienți de importanța menținerii unei sănătăți orale bune, aproape o pătrime dintre respondenți (22%) recunoscând că nu știu legătura dintre o bună igienă orală și sănătatea generală. În același timp, 26% dintre respondenți nu sunt siguri că își periază corect dantura, iar 17% dintre aceștia recunosc faptul că nu știu cât de des trebuie să își înlocuiască periuța de dinți.

Pentru că cel mai important este să împărtășești zâmbete, nu bacterii, Colgate a lansat o campanie pentru a-i încuraja pe europeni să fie mai conștienți de sănătatea lor orală, ca parte a unei rutine holistice de sănătate. Aceștia sunt câțiva pași simpli pe care persoanele îi pot urma:

  1. Periajul dinților de două ori pe zi, pentru cel puțin două minute.
  2. Schimbarea periuței de dinți la cel puțin 3 luni sau chiar mai des, după fiecare infecție.
  3. Folosirea unei paste de dinți cu o concentrație potrivită de fluorură.

Conform datelor obținute, 56% dintre respondenți și-au schimbat cel puțin o dată periuța de dinți de la începutul anului, 30% dintre aceștia o singură dată, în timp ce 11% nu au făcut-o deloc. În plus, 1% dintre respondenții din Europa nu folosesc o periuță dentară și nu obișnuiesc să se spele pe dinți. Când periuța începe să se deterioreze și devine aspră, aceasta trebuie înlocuită. Acest lucru este necesar, deoarece după perierea resturilor alimentare și a plăcii bacteriene de pe dinți și gingii, nivelul de eficiență al perilor scade. Astfel, igiena orală este supusă unui risc mai mare. De asemenea, perii deteriorați pot afecta gingiile și pot crește riscul bolilor cu transmitere orală.

„Pentru majoritatea oamenilor, periajul de două ori pe zi timp de două minute este o rutină, însă aceștia nu își înlocuiesc suficient de des periuța de dinți manuală. Acest lucru este îngrijorător, deoarece înlocuirea periuței de dinți este foarte importantă pentru sănătatea orală. Din cauza perilor deteriorați, este posibil să nu ajungem în acele zone unde se acumulează tartrul și astfel apare riscul de carii și probleme gingivale. De asemenea, este important să înlocuim periuța de dinți după o răceală, tuse sau febră, deoarece germenii pot trăi pe perii periuței, iar mediul umed este un loc de reproducere favorabil pentru bacterii. Înlocuirea periuței de dinți cu una nouă ne va ajuta să avem grijă atât de sănătatea orală, cât și de sănătatea generală.”, afirmă Hannah Young, Specialistul în Igienă Dentară și Ambasador Colgate.

Ața dentară și apa de gură, factori importanți pentru o bună sănătate orală

Există și alți factori pe care ar trebui să-i luăm în considerare atunci când vine vorba despre îmbunătățirea rutinei noastre de sănătate orală. Cercetarea a constatat că sub un sfert dintre respondenți nu includ apa de gură (19%), în timp ce aproximativ jumătate dintre aceștia (44%) nu includ ața dentară în rutina lor de zi cu zi. Este importantă folosirea aței dentare și a apei de gură, deoarece elimină bacteriile din acele zone greu accesibile. În plus, pastele de dinți și apele de gură care includ ingrediente active pot reduce acumularea plăcii bacteriene și nivelul microbilor din gură.

Cercetările au fost efectuate de One Poll, în perioada 14 iulie – 24 august, în rândul a 5.000 de respondenți adulți din Marea Britanie, Germania și Polonia.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați biroul de presă al Colgate la adresa de e-mail colgatepressoffice@bcw-global.com.

Despre Colgate-Palmolive:

Colgate-Palmolive este o companie mondială de top de produse de larg consum, axată pe îngrijirea orală, îngrijirea personală, curățenia casei și produse pentru animale de companie. Colgate își vinde produsele în peste 200 de țări și teritorii, sub nume recunoscute la nivel internațional, precum Colgate, Palmolive, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sorriso, Kolynos, elmex, Tom’s of Maine, Sanex, Ajax, Axion, Soupline și Sauvitel, Hill’s Science Diet, Hill’s Prescription Diet și Hill’s Ideal Balance. Pentru mai multe informații despre afacerile globale ale Colgate, vizitați website-ul oficial al companiei: http://www.colgatepalmolive.com. Pentru a afla mai multe despre programul global de educație a sănătății orale Colgate, Bright Smiles, Bright Futures ™, vă rugăm să vizitați: http://www.colgatebsbf.com.

OPPO celebrează al doilea an de parteneriat cu Roland Garros

 Picture1

Experiența nocturnă „Shot of the Night” oferită de OPPO, încheie seria de activări de anul acesta făcute de companie în timpul turneului de la Roland-Garros

13 octombrie 2020, București –  OPPO, partenerul oficial al turneului de Mare Slem Roland Garros, îi felicită pe toți atleții care au participat anul acesta la competiție, dar și pe organizatorii care au reușit să impună condiții de siguranță pentru toți participanții.

Victoriile obținute de Rafael Nadal și Iga Swiatek au ținut lumea tenisului cu sufletul la gură anul acesta.

În timpul turneului de anul acesta, OPPO a reușit să ofere participanților o experiență inedită avându-l drept cap de afiș pe star-ul francez, Gaël Monfils, numărul 11 mondial, la acest moment, la simplu masculin. Fotografii oficiali ai competiției au surprins momentele cele mai importante cu ajutorul smartphone-ului Find X2 Pro.  În plus, OPPO le-a oferit participanților la competiție posibilitatea de a interacționa direct cu produsele, în standul amplasat în cadrul terenurilor, dar a și realizat apel video 5G care a pus în legătură directorul turneului, fostul număr trei mondial, Guy Forget, și jucători de tenis juniori din întreaga lume.

‘Shot of the night’ by OPPO iluminează terenul Simonne-Mathieu

De la experiența de după lăsarea întunericului, organizată în exclusivitate pe zgura pariziană, la conexiunile 5G pe care am reușit să le stabilim cu atleții juniori aflați la distanță, efortul depus de OPPO anul acestala Roland-Garros, demonstrează cum legătura dintre tenis și tehnologie poate fi folosită pentru a stimula campionii de astăzi, cât și din viitor,” a spus Gregor Almassy, Overseas CMO, OPPO. „Fie că vorbim despre depășirea limitelor prin inovația 5G sau despre iluminatul creativ al terenului de sport, valoare comună a angajamentului față de excelență este cea care constituie baza parteneriatului nostru.

Michael Tonge, director parteneriate, ospitalitate și vânzare bilete la Roland Garros, a adăugat: „Am știut de la prima discuție cu OPPO că experiențele creative și inovatoare pentru fani vor fi un element cheie al parteneriatului nostru. Având parte de o lansare de succes a experienței „Shot of the Day by OPPO” în 2019, conceptul  „Shot of the Night” este următorul pas logic, care a plasat expertiza tehnologică a OPPO, materializată prin intermediul smartphone-ului Find X2 Pro, în centrul unei experiențe nocturne unice, oferite unor fani ai tenisului extrem de norocoși. În plus, este o sincronizare perfectă cu ediția  Roland-Garros 2020, deoarece am instalat echipament de iluminare nocturnă pe 12 terenuri de tenis, pentru a evita întreruperi ale meciurilor din cauza iluminatului slab, ceea ce a fost crucial având în vedere că datele de desfășurare ale turneului de anul acesta au fost programate în anotimpul de toamnă.

OPPO și Roland-Garros au definit excelența pe și în afara terenului de tenis

Define the Ultimate” a fost tema campaniei OPPO dedicată tenisului anul acesta și a fost special aleasă pentru a reflecta căutarea perfecțiunii, împărtășită atât de atleții care concurează la Roland-Garros, cât și de OPPO în livrarea produselor și a serviciilor sale- dar și pentru a încuraja fanii să realizeze ei înșiși fotografii remarcabile.

Picture2

OPPO a introdus anul acesta tema „Define the Ultimate”

În acest spirit, un element important care a servit drept inspirație uneia dintre activările esențiale ale brandului a fost montarea echimpamentului de iluminat nocturn pe anumite terenuri de tenis, pentru a permite desfășurarea meciurilor și seara.

În ajunul finalei masculine la simplu, impresionantul teren Simonne-Mathieu a fost cufundat în beznă, cu excepția unui singur proiector care îl lumina pe star-ul francez Gael Monfils. Odată cu prima servă a lui Monfils, o explozie regizată de lumină a inundat tot terenul. Invitații, împreună cu un număr limitat de fani selectați special, au avut parte de un spectacol de lumini, în timp ce jucătorii și-au conectat telefoanele Find X2 Pro la stația de încărcare și au inițiat numărătoarea inversă de 36 de minute, pe măsură ce telefoanele lor se încărcau. Câțiva invitați norocoși au avut parte, de asemenea, de o experiență de joc, pe teren cu Monfils și Stefan Bojic. Echipamentul de iluminat al terenului s-a activat pe bază de senzori și s-a ajustat dinamic, în funcție de punctele marcate de către jucători.

Picture3

Gael Monfils servește la „Shot of the Night” by OPPO

„Întotdeauna m-am străduit să termin meciurile de Roland Garros înainte de lăsarea serii. Anul acesta, datorită Shot of Night, am avut ocazia să mă bucur de tenis nocturn alături de fani.” a declarat Monfils.

Fotografiile și clipurile video ale experienței au fost realizate cu OPPO Find X2 Pro. Organizarea evenimentului pe timpul nopții a pus în evidență stabilizatorul foto pe timp de noapte al Find X2 Pro, partajarea rapidă a conținutului susținută de capabilitățile 5G a dispozitivului, cât și remarcabila tehnologie de încărcare SuperVOOC. Meciul de tenis a durat 36 de minute, acesta reprezentând exact timpul necesar modelului Find X2 Pro pentru a își încărca bateria complet.

Fotografiile de la eveniment, cât și câteva dintre cele mai frumoase momente ale competiției surprinse de către fotografii oficiali ai evenimentului folosind smartphone-ul Find X2, se găsesc pe pagina campaniei OPPO pentru Roland Garros: https://www.oppo.com/en/events/oppo-and-tennis/oppo-and-roland-garros

Picture4

Președintele Federației Franceze de Tenis Bernard Giudicelli vorbește cu campioana seriei Junior Wild Card în cabina OPPO

Anul acesta, OPPO și-a amplificat prezența pe terenurile de tenis prin inaugurarea unei galerii foto de la fața locului, a branding-ului impresionant de pe teren, cât și a experienței apelului video 5G oferit tinerelor talente. În calitate de sponsor principal al competiției de juniori „Junior Wild Card Series”, OPPO a dorit să se asigure că tinerii care nu au putut să concureze în persoană au, de asemenea, oportunitatea de a simți energia electrizantă a evenimentului. Cu câteva zile îniante de startul competiției, fostul campion la Cupa Davis și număr 3 mondial, Guy Forget, a intrat într-un apel video, de pe terenurile de la Roland-Garros, cu juniori talentați din China, India, România și Thailanda. Acesta a avut un schimb de replici onest, pe subiecte variate, de la modul în care se pregătea mental pentru meciuri, până la măsurile luate de Federația Franceză de Tenis pentru competiția de anul acesta, organizată cu întârziere din cauza pandemiei.

Picture5

Președintele turneului Roland Garros Guy Forget vorbește cu jucătorii de tenis juniori printr-un apel 5G

Parteneriatul cu Roland-Garros este un punct marcant în extinderea globală a OPPO. Brandul a semnat, de asemenea, parteneriate cu Wimbledon, unde OPPO este primul sponsor de pe continentul asiatic, dar și primul sponsor din domeniul smartphone-urilor, al campionatului. În plus, OPPO are un parteneriat cu FC Barcelona, care reprezintă cea mai lungă colaborare dintre un brand chinezesc și un club de fotbal european. De asemenea, printre cele mai recente asocieri ale OPPO se numără parteneriatul semnat în 2019 cu campionatul de e-sports League of Legends, precum și cel semnat în 2020 cu Boston Marathon.